Vélemények

"Végignéztük a képeket és nagyon nagyon tetszenek! Gyönyörűek és örök emlék marad nekünk.

Köszönjük szépen még egyszer!"

(Vera)


"Nagyon köszönjük nagyon tetszenek a képek!! :))) Én is meglepődtem mennyi cuki pillanatot sikerült elkapni ezekkel az őrült gyerekekkel."

(Zita)

"Ha tudnad,en ezt a nehanyat hanyszor porgettem mar vegig..nem tudok veluk betelni,eletem egyik legjobb dontese volt,hogy teged kertelek fel!:)"

(Bogi)


"Tegnap kb 4-5 órát töltöttem azzal, hogy nézegettem a képeket, rakosgattam őket és csak csodáltam a tehetségedet.

Egyszerűen IMÁDJUK a képeket!!!! Gyönyörűvé tettél minket, hagytad, hogy önmagunk legyunk, szabadok, boldogok. Hihetetlen módon odavagyunk értük, nem tudok választani, hogy melyeket osszam meg a nagyvilággal, legszívesebben az összeset 🥰 Szóval tényleg teljes a szerelem!!!

Mérhetetlenül hálásak vagyunk, es annyira durva belegondolni, hogy egyszer a gyerekeink ezeket a csodaképeket fogják majd nézni, hogy apa es anya milyen szépek voltak. Szoval tenyleg örök hála! És a személyed meg még szabadabbá es jólesőbbé tette az egész fotózási élményt :)) Te voltál a legtökéletesebb fotós választás!"

(Anna)
"Kedves Nóri! Tudom, hogy millió ilyen eseményt láttál már, sok ezer ember legszebb pillanataiba leshettél bele..És hogy sokan mondják utólag neked, hogy hálásak amiért te voltál velük ezen a napon! Nekünk is ilyen voltál hétfőn! Megdobbant most a szívem, mikor írtad hogy elkészültek a képek..és mind gyönyörű egytől-egyig!! Nem mind miattunk, hanem a te látásmódodtól lett az! Nemtudom, hogy hogy érezted magad közöttünk, milyen élményekkel utaztál hazafelé, de mi mindent nagyon köszönünk neked!! ♡ Az észrevétlen jelenlétet, tanácsaidat nekünk megszeppent párnak, és a precíz munkádat!"

(Andi)"Ismerősünk ajánlotta Nórit, és abszolút jó döntés volt, hogy őt választottuk az esküvőnk fotózására. Képei teljesen átadják azt a hangulatot, ami az esküvőnkön jelen volt. A laza és mosolygós Nóri könnyen asszimilálódott a vendégek között, akik szintén pozitív véleménnyel vannak róla. A képeket nagyon hamar meg is kaptuk. Mindenkinek szívből ajánljuk."

(Papp Orsolya)

"A legjobb fotós akit ismerek és akit kívánhat az ember. Csak ajánlani tudom minden szempontból. Köszönjük, hogy megörökítetted nekünk az esküvönk illetve a fiúnk születése után a felejthetettlen pillanatokat."

(Tápi Krisztina Marion)

"Nórival egy hatalmas élmény volt együtt dolgozni. Profi módon intézte a fotózással kapcsolatos dolgokat. Szinte észre sem vettük, hogy egy fotózáson vagyunk. A munkáját tekintve igényes, határozott és dinamikus. A képek pedig csodálatosak és magukért beszélnek. Csak ajánlani tudom őt!"

(Vidák Gábor)

"Nórival a fotózás egy igazi élmény volt! Kedves személyiségével igazán oldottá tette a hangulatot,

ennek köszönhetően nagyon szép, természetes képek születtek."


(Lejtovicz Katalin)


"Nóri fotózott az esküvőnkön. Gyerekkori barátnő, régóta figyelem a fejlődését, és amikor kitűztük a dátumot, tudtam, hogy az esküvőnkön Nóri fog fotózni! Nagyszerűen kapja el a legbensőségesebb és a legvidámabb pillanatokat is! A videósunkkal a közös munka szuperül, gördülékenyen ment! Nóri stílusa mindenkit lenyűgözött a képek láttán! Profi munkát végzett!"

(Gál-Farkas Ivett)

"Nagyon elégedettek voltunk Nórival, laza és természetes. A képek nagyon gyorsan elkészültek, és pont olyanok voltak, amilyeneket szerettünk volna. A természetes, kevésbé beállított körülményeket kedvelő embereknél telitalálat!"

(Nagy Aranka)

"Kétszer is fotózott már. Legutóbb kerek pocakkal nagyon szépek, finomak es változatosak lettek a képek. Egy másfél órás fotózásban rengeteg témát meg tud mutatni. Hajrá Nóri! Legutóbb two in one fotózás volt, és legközelebb Julcsikától már különvált fotózásra megyek hozzá... "

(Gergely Márta)

"Nekünk ez volt az első fotózásunk, de Nóri nagyon kedves volt, ügyes és gyors, így még kisgyerekkel is nagyon flottul ment a fotózás, a képek pedig nagyon szuperek lettek."

(Barna Anita)

"Nóri nagyon tehetséges fotós. Már 3x fotózott minket, gyönyörű, különleges képek készültek mind a 3 alkalommal. Az összes fotót imádjuk! Rendkívüli tehetség, szuper kedves, csak ajánlani tudom!!! "

(Pató-Horváth Nikolett)

"Nóri nagyon jól elkapja a pillanatokat. Spontán, kedves és közvetlen.

Köszönöm szépen! Megismételjük!;)"

(Koós Veronika)

"Irtó klassz volt Nórival együtt dolgozni, már az elejétől fogva egy hullámhosszon voltunk, és tök jó volt, h a kezdeti izgalmunkat teljesen elvette a lazaságával és a jófejségével! Szóval csak ajánlani tudjuk!!! :)))"

(Szerényi Petronella)

"Nóri már 3-szor fotózta kiscsaládom. Mind a 3 alkalommal annyira elkapta a pillanatokat és a képein annyira tökéletesen visszaadta azokat, hogy könnyek nélkül nem tudtam megnézni őket!"

Nagyon köszönjük Nóri"


(Schumacher Zsófia)


"Különleges tehetség, megnyugtató személyiség, gördülékeny munka."

(Horváth Adrienn)